ZG Uppstarten

Kl 07.10
🌤 -5°C

Jobbade som en glaning med Gold igår på dagen, det fanns ännu låtar jag inte kom överens med. Nå de satt lite bättre sen. Gick igenom toning oxå på dan, jepp, det gick bra. Sen kom kvällen och uppstarten, tror vi var 21 men det är tydligen några till på väg. Vad roligt att vi ändå blev så många, det hade jag inte trott. Hoppas Gold kan hålla kvar sina deltagare ❤ Tänk vi var runt 40-50 personer när vi var som störst. Sen fick jag byta lokal från hyllan till A-hallen, då tappade jag säkert tio pers, sen bytte vi ner till B hallen, då tappade jag ytterligare tio. Sen kom pandemin….. och jag ser ju nu att jag tappat ca tio igen. Men jag jobbar på det, bara att jobba upp det igen. Passet gick bra, de låtar jag oroat mig för gick bra, naturligtvis lite svammel men det får man ju räkna med. Men det gick betydligt bättre än jag trodde det skulle gå. På toningen hade jag ingen ny låt, har inte hunnit med det men tror inte någon saknade det heller 🙂 men Gold passet satt i mina armar kände jag.

Idag blir det att slå ihop passet jag ska ha med psykiatrin, måste hitta bra, roliga men lätta låtar, jag har ingen aning om vad…. det har varit mycket den sista tiden igen, ja nått sitter redan i huvudet men det är lite det….. Jag ska försöka ta ut dom idag innan jag far och jobbar så kan jag jobba med dom senare under dagen här och där.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: