Ledig

Kl 06.30
🌥 -10°C

Jag var sååå trött när klockan ringde. Hade sattit den på 06.30 men orkade inte stiga upp, så jag tog en timme till. Det är kallare nu, det har det varit nu i några dagar, usch, jag vill ju att det ska börja smälta på allvar. Det blir ju så pass varmt under dagarna att det smälter men sen är ju natten kall igen. När jag vaknade så var det så kallt i huset så jag riktigt frös, vi eldar ju med ved som uppvärmning på övervåningen, elementen är ju bara på i Savannahs rum och lite i garderoben och mitt dator rum 🙂 Så på vintern blir det att elda ordentligt när vi går och sover, det sista vi gör är att sätta i en större stock som brinner länge.

Rasmus ringde igår, han har ju sökt jobb på Dollarstore,och nu hade han fått komma på intervju, han var så glad, två veckors introduktion sen får man se var det leder. De vet att han måste ha minst 75% för att kunna säga upp sitt nuvarande jobb och då brukar man ju få jobba lite extra när det behövs. Han ska jobba mellan 10-15 nu i två veckor. Så han hinner inte sova så mkt men lite hinner han vila efter sitt nattjobb. Tänk om det kunde leda till att han kan sluta jobba som han har, det är inte mänskligt att börja jobba 03 varje natt 6 dagar i veckan!!! Rasmus bekymrar sig för att det inte finns nån som kan ta över hans jobb, de har jätte svårt att få folk att jobba. Ja sa det är ju för att de har sån tider, ingen jobbar såna tider och med en skitlön som de har. Om lönen skulle vara bra, så skulle de ha lättare att få folk som jobbar. Rasmus får ut 13000 typ varje månad, De kan du ju knappt leva på, han har ju egen lägenhet. Men får se då om detta leder till vidare jobb. Men jag vet att han är ansvarsfull, tar sitt obb på högsta allvar vad han än gör. Som nu har han börjat bli så snabb på sitt nuvarande jobb så de lägger fler distrikt på honom. Nå nu håller vi tummarna för att det kan leda till att det leder till att han kan få jobb..

Idag har jag en hel del att göra, Gold ska dansas flera varv, listor ska skrivas ut, toningen ska gås igenom, jag har ingen ny låt där i och med att jag har 15 nya låtar på Gold idag, puuuuh!!! Måste planera torsdagens pass oxå…… uiiii jag har någon planering där men vet inte var jag lagt den! Nå jag ska kolla nog hittar jag väl den 🙂 Nä nu ska jag in på facebook och uppdatera sen fixa frillan och så köra igång dagen!

Kolla vilket fint foto jag fick som morgon hälsning idag ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: