Måndag morgon

Kl 05.00
☁️ -6°C

Fan, ingen ans data på klockan? Det stod ha på den tätsittande hela natten? Jo men jag har ju haft på den hela natten, det är första gången jag inte fått ans data? Får se då, har nått hänt med min klocka? Eller vad berodde detta på, får googla idag när jag nu hinner.

Sista jobb dagen för denna helg, ledig imorgon, skönt. Nog för att jag varit ledig i massor förra veckan men jag är verkligen i behov av ledighet, kroppen och psyket är trött! Vintern är ju oxå jobbig för mig, gillar ju inte vinter. Men nu så är våren på väg och jag har ju fått lite vår känsla förr veckan.

Jobb helgen har varit rolig annars, vi har fått mycket gjort, mycket sånt vi tänkt men det har inte blivit men nu så, nu körde vi igång och jag fortsätter idag. Vårt nya data/skrivbord kommer idag. Sen finns massor med montering till kvälls personalen, visst har vi varit snälla 🙂

Har inte hunnit med att ta ut någon ny låt till ikväll…… undrar vad det kunde vara får kolla lite nu om jag hittar nått och sen får jag se om jag hinner med den under dagen.

Passet igår gick bra, fick en bläcka mitt i uppvärmningen men jag hittade tillbaka snabbt, vet inte varför det har väl inte hänt på hur länge som helst. Men annars gick det bra, 6 anmälda. Då är jag nöjd. Pia och Bittan har blivit så flitiga, de har börjat komma, så roligt 🙂 Jag har en ny tjej som inte kan svenska, så jag ger instruktioner på engelska oxå, så det blir lite rörigt, cua på svenska, engelska och ge flera alternativ i olika nivåer medans man kör, skrattar ni förstår ju hur det blir 😀 😀 men jag måste säga att jag är impad av mig själv, det går till 90% bra 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: