Hemma igen

Kl 05.00
☁️ -4°C

Vaknar till denna vy idag från mitt fönster, lite skillnad mot vyn igår från hotellets fönster….

Sista dagen på Cereb var med läkare, en timmes intrevju med mig och en timme med Savannah. Nu ska det sammanställas, hennes utlåtande med psykologens, sen har vi väl möte via teams. Så får vi se var vi hamnar därifrån. Men vissa delar har vi redan fått.

Taxin hämtade oss 12.40 utanför kliniken. Arlanda nästa, en hel del massa promenerande, köande, det var helt galet, en kö som ringlade sig som en orm i flera varv, hur mycket folk som helst. Alla, varenda avgång skulle genom samma kontroll. Jag hörde hur några amerikaner så, det är ju enormt mycket folk här! Sen var det nästan två timmars väntade vid gaten, men det gick bra det. Vi hittade bra platser vid uttag så Savannah fick ladda sin mobil.

Jag fick välja platser nr jag boardade planet, så jag valde faktiskt längst fram, bäst plats för benen och sen kommer man fortast av! Sämst om man störtar dock har jag hört 🙂

Väl hemma så hade jag förväntat mig fika iallafall….. men icke det inte….. nope, så efterlängtade var vi inte, helt tyst och tomt. De enda som välkomnade oss var Roffe som gick på bakbenen, Bamse som snurrade runt Savannah och Finn förstås, fast det tog ett tag innan han surat klart. Men sen har han sovit på mig hela natten. Packade upp, tog mig ett par mackor, kollade masked singer och gick och la mig. Somnade rätt fort, sov oroligt, vaknade flera gånger för att sen vid 04 vakna helt, låg kvar till 05 men sen klev jag upp. Återhämtningen slog i botten, +10 fulla poäng, så mitt autonoma nervsystem tycker tydligen det är bra att vara hemma.

Ja ja nu blir det att fixa frillan, ska börja jobba kl 07-19, lika samma imorgon, måndag blir det oxå 07-16!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: