Vaknar före fan

Kl 04.45
5°C

Sovit oroligt, drömt mycket, vaknat flera gånger, gav tillslut upp. Plockade fram datorn strax innan 05. Uppdaterat mig om kriget. Funderat över livet….. det gör man kanske när man har svårt att sova, allt blir värre då.

Igår satt Savannah i ca 2,5 timmar på test mer orkade hon inte och de hade sett vad de ville så de avbröt. Vi skulle sen iväg på provtagning enligt Stockholmarna så var det nära, i norrländskt mått var det lååångt, en promenad på över 30 minuter! Och med alla väger vi gick fel så tog det 45 minuter att komma rätt. Sen ser vi att om vi gått som vi brukar gå så hade det varit betydligt närmare! Nå vi fick oss lite motion då samtidigt.

Var ner till Fältöversten och köpte balsam till Savannah på morgonen igår, passade på att fota en blomma som jag såg, alltså det är så skönt att det inte är snö….. gruvar mig, ska ju hem till vintern nu, ja nå vår vinter kan man väl säga.

På kvällen igår var vi med Bejan och käkade på Kontoret som det hette, en liten mysig, underlig, häftig resturang där personalen var kompis med alla som satt där verkade det som. En riktigt gårdskrog. Jag och Bejan käkade högrevsburgare, god men inte speciellt märkvärdig, Savannah tog pasta bolognese, den var alldelens för stark men funkade väl. Men det var mysigt ändå.

Idag blir det träff med läkare, utvärdering och jag vet inte mer vad det skulle vara men det skulle väl ta typ 2 timmar. Taxin hämtar oss 12.40 på Cereb.

Ska bli skönt att få komma hem, saknar mina djur, Danne, träning. lokalen alla träningsvänner. Jag saknar att bara få vara, sitta i min soffa, glo tv, blogga i mitt rum….. Det har varit roligt att träffa Bejan lite extra. Mysigt att vara i Stockholm, jag skulle kunna tänka mig att bo här. Men hem är hem.

Öppnade ju som vanligt Aftonbladet först och för första gången på en månad var de 5-6 första rubrikerna inte om kriget, det var bara en faktiskt, sen kom fotbollen. Det börjar bli vardagsmat nu. Zelenskys tal till Sverige igår har inte analyserats sönder, de har konstaterat att han har verkligen talat till Sverige, gjort talet personligt till oss, jämfört oss, dragit paralleller, han gjorde det som vanligt bra. Han är en utmärkt ledare och kommer om han överlever kriget att tokhyllas i världen.

Jag och Nina har diskuterat vad vi kan göra från House of Joy och vi har några Ukrainskor som kommit till oss och vi har enats om att bjuda dom på månadskort hos oss. Kan vi glädja dom, få dem att att en timme här och där släppa bekymren, kriget och bara vara glad och med vänner så drar vi ett litet strå till stacken.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: