Dag 2

Kl 07.15
☀️ 2°C

Sovit som en prinsessa, bra sömndata men återhämtningen var inte lika bra, jo den var på plus men inte lika mycket som jag trodde den skulle vara.

Går dagen gick bra, vi var och käkade frulle efter 08, sen for vi tillbaka till rummet, Savannah sminkade sig och jag gick igenom korrarna för Gold. Sen drog vi ner till Karlaplans Galleria, Fältöversten, strosade runt en stund, fikade och gick till kliniken.

Väl där så hade vi ju inte fattat men det hade blivit nån miss i kommunikationen mellan oss, gårdagens möte skulle ske via teams?! Det fattade jag inte och jag frågade bokaren och dubbelkollade att jag hade alla datum rätt, de sa inget om att första mötet sker via teams. När jag nu läser pappren så fattar jag dom rätt, men lite luddigt var det!

Nå vi var ju där men fick ändå inte träffa psykologen utan vi fick ett rum på Cereb och de ringde upp oss där, lite märklig, varför kunde de inte ta emot, för hon var där, det var en tjej som stack iväg för att prata med henne, nå det gick ju oxå bra.

Efter det for vi tillbaka till hotellet, vilade en stund och sen drog vi iväg för att möta upp Bejan. Vi for ut och käkade, en italiensk krog, jätte god mat. Men det blev jobbigt för Savannah dels alla frågor i över två timmar även om de flesta var till mig. Nya miljöer, nya intryck, nya ljud, saker som gick fel, osäkerhet att inte veta var vi riktigt ska. Middagen var nog en enda stress situation, hon kunde inte filtrera alls, huvan åkte på, jag såg hur hon kämpade för att behålla lugnet och på tunnelbanan tillbaka började hon lite slappna av men hade fortfarande sina maror. Vi har tänkt åka till Bejan idag och äta men vi får se hur hon mår, igår ville hon inte det, hon ville att vi bara är på hotellet ikväll men vi får se om det känns annorlunda sen. Nu blir det ju lugnare idag, vi vet var vi ska och allt blir rätt nu. Så vi får se sedan hur det blir.

Nu tänkte jag fixa frillan, precis som hemma, kolla facebook och sen drar vi ner på frulle. Jag ska ner på Fältöversten och köpa balsam till Savannah. Sen medans hon sminkar sig så ska jag gå igenom de korrar jag är osäker på, det är två som jag inte gillar och så sätter de sig inte heller, byter ev ut den ena….. om jag hinner 🙂

Saknar min fina Finn, konstigt att få sitta och blogga ifred, ingen som trampar över tangenterna, sover på min arm eller står upp å mig och hänger över axeln. Danne la telefonen på bordet medans vi pratade igår och han gick runt och jamade, lilla fina gubben. Och Roffe… ingen som sover i mina knäveck, som krafsar på mina ben när han vill ut, usch man är på trekvart utan djuren ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: