El Stockholmo

Kl 07.00
☀️ 1°C

Ja då landade vi i storstaden igår kväll, klockan var efter 22 när vi kom till hotellet. Hade svårt att somna men det gick till slut. Vaknade vid 05.30, somnade om en timme men sen var det dags för kaffe 🙂 vi ska ner om en stund på frulle, tänkte bara blogga och fixa det mest elementära med frillan, sen går vi ner och käkar. Vi har tid först 12.30 på kliniken så vi har gott om tid på oss.

Var till mamma en snabbis på förmiddan igår, sa hej då och påminde henne om att vi åker till Stockholm och att vi kommer hem på fredag. Hon var på bra humör fast ännu lite sur på Pian som bara lämnat henne där igår, hon skulle ju åka med henne sa hon 🙂 Annika var sen hon mamma lite senare på dagen och då var hon jätte pigg, hon hade tom viftat på benen. Så det tar sig igen sa mordbrännaren.

Packade min väska, försökte komma ihåg allt jag skulle ha med mig, inte alltid lätt med mitt minne. Taxin hämtade oss sen kvart i 5. Sen lyfte planet mot Stockholm 19.35.

Idag när Savannah är klar så har vi lite tid över innan vi ska på middag med Bejan, vi tänkte gå och käka pizza. Så det blir roligt att träffa henne. Hoppas bara att Savannah inte är fr trött efter timmarna med psykologerna. Ja ja nu fixa frillan, sen ska vi och göra det bästa på hela resan, hotell frulle!

Simma lugnt


2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Mar 23, 2022 @ 08:46:57

  passa på att njuta också. Ha det bäst❤

  Svara

 2. Nina
  Mar 23, 2022 @ 10:37:11

  ❤️ ❤️ ❤️

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: