Måste packa

Kl 06.00
☀️ -2°C

Det blir en underbar dag idag. Vi tänkte med Pia att vi hämtar ut mamma en stund på dagen innan jag ska till jobbet. Det är så fint ute. Hon var lite deppig igår sa Annika nr hon var där så vi far en sväng idag. Förra veckan hann jag inte in jo en dag men sen har jag jobbat mycket, Pia har ju varit i Sunderbyn med Jussa så hon har heller inte hunnit in. Annika har haft fullt upp men nu så en ny vecka och nya besök. Jag beställde en ny telefon åt mamma, en som man kan sätta bilder på oss ungar på fram sidan så hon bara trycker på bilden så ringer den upp. Sen har den en vanlig telefon lista oxå så hon kan bläddra i den.

Den var billig så vi får väl testa vad det är för något. Men såna borde finnas fler som säljer liknande produkter.

Petra har ju rakat mina sidor och fixat lite med dreadsen, det är så skönt, man känner i skallen att de är tightare och det ser bättre ut och mycket lättare att hålla reda på dom efteråt oxå, det känns att det är mindre att göra 🙂

Ja ja nu blir det att köra Savannah till skolan på ett tag, gå igenom korrar, har en ny koreografi till idag. Vi ska filma Wild Dances, vi har ju dansat den i någon vecka nu, Elena vill skicka till sina vänner i Ukraina. Men först in på facebook och göra lite reklam. Sen korrar, packa och mamma och efter det blir det att jobba en stund och efter det, hopp i träningsbrallan och iväg på zumba 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: