Vaknar till strålande väder

Kl 06.45
⛅️ 4°C

Vilket härligt väder, solen kommer nog fram idag, underbart. Det är plus grader och takdropp, det smälter ❤ Om en månad kommer mycket att vara borta….. sommaren är på väg!

Idag blir det Strong på förmiddagen, Low varianten. Den är faktiskt jätte rolig. Måndag och fitness på väg sen åker vi till Stockholm med Savannah, hemma igen på fredag först.

Igår var vi till Dennis och firade Alicia. Hon har ju fyllt 6 år. Vi hämtade upp mamma oxå. Det är nog första gången sen hon flyttade till Pello för nu 4 år sedan som hon varit in i ett riktigt hem. Så det kändes bra att få ge henne det, att få sitta vid ett köksbord, fika och umgås. Hon och Kalle kom alltid ifrån Neisten när vi hade något firande i släkten. Vi är så alla kommer när någon fyller år, ja alla vi i Happis. Linda och Conny som är i Luleå har ju inte samma möjlighet förstås. Nu kan mamma vara med igen, så roligt.

Jag och Annika var en sväng till Rasmus sen på kvällen, var och kollade nya katten. Det är ju lite problem med den. Men nu åt den iallafall. Får åka förbi där ikväll igen. Den är så rädd, den gömmer sig och vågar inte komma fram. Kollade lite tv och somnade sött, sov som en stock och det tycker klockan oxå 🙂 Nu blir det som vanligt facebook, frillan och korrar.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: