Vaken rätt länge

Kl 07.30
☁️ -2°C

Hann inte eller orkade inte blogga igår…. Jag började ju jobba 07 på torsdag morgon, jobbade till 15, for hem, tog en liten tuppis på soffan, lagade sen mat och drog iväg på Strong passet. 3 stycken tappra människor kom. Ja jag vet inte är det nån idé att fortsätta med det passet tänker jag. Det har alltid varit tungrott, jag har alltid fått köra tung reklam för passet, parat prata och prata om det och ändå är det svårt. Nu är vi ca 8 stycken när alla som brukar vara på det kommer. Om det skulle vara 5-6 varje pass skulle jag vara nöjd. Men 3 är liiiite lite, det är jätte svårt att hitta energin när vi är så få. Men mina deltagare var tappra, de kom och gav järnet. Efter det for jag hem, hoppade i bastun och 21.15 infann jag mig på jobbet igen och jobbade natt.

Efter natt passet så försökte jag små slumra på soffan. Jag går aldrig och lägger mig efter en natt, då hamnar man i otrolig otakt med livet. Små sover på soffan, då är jag trött sen när kvällen kommer. Men nu så kom Petra så jag hann inte sova desto mer. Vi pratade och hon fixade mitt hår, så skönt, det är svårt att sitta med armarna upprätt, man får sån mjölksyra! Men nu kom ju hon och fixade och sen rakade hon mina sidor.

Får se vad hände sedan…… fan kommer inte ihåg, var nog rätt virrig i mössan…. Vid 17 hade vi samling på Tinas med CMM gänget., möte och middag. Jätte trevligt, vi har skrattat som bara den. Kom hem efter 21, satte röven i soffan så ringde Danne, kom och hämta… upp igen…. Men sen blev det soffa läge, åt lite glass, försökte titta tv men det gick inte så bra. La mig 23.30 och sov nog innan jag landat med huvudet på kudden, sov som en stock hela natten. Klockan håller med, nästan full poäng på nightly recharge.

Idag blir det kalas med finaste finaste Alicia. Hon har fyllt 6 år så det ska vi iväg på. Måste och köpa en present först bara. Sen ska jag till Rasmus en sväng och kolla in nya katten, den äter dåligt och är ännu jätte rädd. Så får se om vi kan lite få den att slappna av, jag ska ta med mig blöt mat till den så den äter lite lilla vännen. Måste mata den försiktigt, den är ju helt tom i magen nu, bara någon kula och lite skinka hade den tagit.

Ja ja nu ska jag fixa mig klar och sen ska jag på stan, det blåser som bara den idag, inte trevligt alls. Får se om jag kan ta med morsan till Dennis, det ska jag nog göra! Men då måste han göra plats för rullstolen. Det blir nog bra 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: