Vaken i ottan

Kl 05.00
🌅 -4°C

Jobbade igår, såå trött när jag kom hem, sov som en stock i nästan 2 timmar. Tänkte när jag vaknade att jag kommer aldrig att somna sen. Men det gjorde jag, somnade rätt snabbt, vet inte ens när jag stängt av tvn.

Idag blir det Strong Nation, det ska bli så spännande och se hur andningen håller, förra veckan kände jag klar skillnad. Det jag kände då var att kondisen blivit lite lidande för att jag haft så tungt att andas och inte kunnat köra på. Så så får se om jag märker skillnad ikväll. Jag kände i tisdags att allt förbättrats enormt, tänkte att jag slöat mig igenom passet eftersom det kändes så lätt. Ja ja nu ska jag fixa frillan, uppdatera facebook och sen i väg till jobbet.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: