Jag är så glad

Kl 06.15
☀️ -7°C

Vilken dag det ser ut att bli, vad synd att jag jobbar hela dagen. Men får väl kanske föreslå en prommis med Kattis idag, hon hänger gärna på.

Vet ni hur underbart det är att kunna andas!!! Helt otroligt, skönt. Passet igår gick som på räls med andningen men jag svängde på rörelserna på ett ställe, gapskrattar, körde på tyckte det kändes konstigt… sen märker jag att jag svängt på allt! Mina deltagare såg lite lustiga ut, men lydiga som de är så körde de med mig 😀 Men efter passet kändes det så underbart, jag var inte helt slut som jag brukar var, under passet orkade jag på ett helt annat sätt. Men jag märker att jag tappat en del så nu är det bara att hämta upp allt igen.

Ledig från träning ikväll så jag tänkte jag skulle passa på att hälsa på Freya, kanske Alicia vill följa hon är ju med Dennis denna vecka. Fammos finaste finaste Alicia ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: