Så jäkulens kul det där var!

Kl 06.30
☁️ -11°C

Jag hade ju ett zumba kids pass med Montessoris barn, så roligt, helt otroligt kul att köra med så många igen, det har jag inte gjort sen pandemin startade. Det var riktigt roligt, så duktiga barn, killar som gav järnet, inget som helst strul, uthålliga, de hängde med hela tiden. Så underbart roligt. Det gjorde hela min dag.

Zumba passet på kvällen, gick kanon men jag kände mig lite energifattig, jag hade inte ätit ordentligt under hela dagen. Det blir inte att äta när jag är ensam, Danne jobbade och Savannah hade ju skola och sen var hon hos Emil och min fina Rasmus har ju egen lägenhet nuförtiden. Så jag var ensam hela dagen och då orkar jag inte laga mat. Men det visade ju sig senare då, jag hade behövt annan energi en två ostmackor. Men jag hoppas mina deltagare hade kul ändå. Min cooldown fick bra mottagande av Elena, hon kände att den träffade henne direkt. Hon är ryska med kompisar i Ukraina så hon mår jätte dåligt just nu. Men försöker hålla igång för att hålla måendet uppe ❤

Idag blir det jobb och sen sista Zumba Kids passet och på det toning passet. Trist att sluta med ungarna nu…… det har varit jätte roligt. Avslutning om två veckor, sen ska jag kolla med Anne om hon har nått vi kan vara med och uppträda på. Så vi håller gruppen lite vid liv ❤

Ja ja nu blir det som vanligt facebook, frillan och sen korrar för hela slanten ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: