Jobbhelgen över

Jobbhelgen är över för denna gång, så skönt! Minna min kollega ska hoppa på ett projekt och börja jobba dagtid med sysselsättning till våra brukare inom psykiatrin och LSS om jag förstod det rätt. Lite tråkigt att förlora henne oxå men men jag får en jätte bra vikarie, Ida ska jobba med mig.

Idag blir det mycket göra, ska köra en extra kids idag. Jag har Montessoris barn, 25 stycken kan bli fler. Det ska bli roligt så de låtarna måste jag gå igenom idag, har tagit, kids listan plus de lättaste från fitness passet. Det blir nog bra det. Sen ska jag ta ut en ny låt till fitness passet, hittat en cooldown som jag tror jag ska ta. Sen veckan efter det ska jag börja titta på låtar med lite mer fart i. Men nu blir det köra gummsan till skolan, facebook, frilla och korrar för hela slanten.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: