Sovit som ett arsel

Kl 06.00
☁️ -7°C

Konstigt att jag inte är tröttare än jag är. Har knappt sovit något i natt, kl 3 var jag ännu klarvaken och vred och vände mig ett bra tag efter det. Kollade sista gången å klockan vid 04. Men sen somnade jag iallafall, orolig sömn men jag osv ändå. Nå det kommer senare på dan, det kommer bli en seg dag.

Man måste ha 4 timmar sömn för att klockan ska tycka att du sovit, jag har tydligen kunnat ligga still i viloläge så pass länge men 4 timmar har jag nog inte sovit.

Medan jag hängde i en av lägenheterna igår så gjorde jag iordning alla pappren till Gold, gjorde listorna till Montessori och psykiatrin. Så nu är allt sånt klart, skönt. Nu är det bara att köra på. Idag måste jag kolla ut en låt till den vanliga zumban. Jag har flera att välja på men vilken tar jag, måste lyssna igenom dom ocvälja, svårt…..

Caféet på Station har kommit igång igen med vårt gäng, det var riktigt roligt. Efter jobbet var det väl inte så mycket annat än Mello och sen lite tv….

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: