Korrar

Gått igenom korrar, gjort nya listor, det är mycket på G just nu. Men det är bara att beta av dag efter dag, ena foten framför den andra så går det.

Det kändes mycket bättre igår på passet med mina mediciner, jag orkade andas betydligt bättre, men känner att jag tappat en del för att jag inte kunnat köra på. Nå några gånger så har jag hämtat upp det igen.

Jag och Pia var förbi mamma en sväng oxå. Det blev ett snabb besök eftersom Jussa ringde, han hade fallit och skadat den andra foten och en handled. Han har ju brutit foten och väntar på op. Han sov när Pia for så hon hade satt allt bredvid honom på soffbordet så atthan inte skulle behöva stiga upp och joxa. Men då skulle han laga mat…. det gick inte så bra. Så hon fick fara hem i all hast. Men en stund med mamma fick vi ändå.

Ja ja nu ska jag hoppa i kläderna och köra Danne till jobbet. Han börjar 07, jag börjar sen kl 14. Jobbet tar emot just nu, otroligt mycket. Jag beundrar dom som tar sig iväg och byter jobb. Men jag gillar mitt jobb det är ju allt annat runt i kring som är jobbigt, organisationen, ledning, besluten som kommer uppifrån, alla besparingar, schemor, en hel del försämringar…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: