Strong ikväll

Kl 06.30
💨 0°C

Strong Nation ikväll, det ska bli kul och se hur medicinerna håller för det passet. Tänker ta en extra puff för jag kände på tisdagens pass som oxå är tufft att 2 puffar inte nådde ända fram. Så då testar jag 3 idag. Nästa vecka ska jag köra enbart på nitro så ser vi hur det känns. Får väl stanna till och ta puffar om det blir så.

Vad hittade jag på igår då? Jag och Pia var till mamma på dagen en sväng, sen gjorde vi lite ärenden. Hon var så pigg mamma, hon har ju urinvägsinfektion igen och har fått en penicillinkur och man märker på en gång att hon är bättre.

Sov en skvätt när jag kom hem. Hämtade lite grejer av Åsa till Finn…. lite och lite det var super mycket. Och klösträdet, det tog en stund innan hann kom på att just det, det är det här jag gillar. Men nu far han upp och ner, hit och dit, vaktar sitt träd, vevar efter Roffe, vilket är bara bra för då kanske inte Roffe vågar fram och pinka på det 🙂

Danne spände alla skruvar och de tjocka stammarna så att den ska vara helt stadig för Finn. Han fick ju så fina kläder oxå. En fleeceoverall som var så söt. Fotar när han har på den så ni får se fina Finn. Men här kommer gårdagens foton och med den nya t-shirten på 🙂

Han visste att det var hans, han kunde inte bärga sig för att få klättra i det. Underbara knas Finn ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: