Är det inte det ena

så är det det andra. Min eviga mage som jag dragits med i så många år krånglar ju mer eller mindre beroende på vad som händer runt i kring en. Nu sista tiden har den varit krångligare igen, hela kroppen har krånglat mer. Det utlimata för någon med crohns och ja nu mitt hjärta skulle var en dagtids tjänst men jag är ju ingen dagtidsjobbare….jag vet inte om jag skulle tycka att jobba 5 ledig två skulle vara optimalt heller.

Ledig idag och imorgon sen börjar jobb helgen. De här två veckorna är lite lättare att jobba men sen kommer hellvetes veckan igen.

Jag vet inte jag har som inget att blogga om idag, passet gick bra, andningen funkade, en gång kände jag att det snör ihop men det släppte sen, kanske jag skulle ta tre puffar, får testa det. Men andningen klarade sig fan så mycket bättre.

Larry har varit här sen igår, Jussa ska operera benet. Finn har blivit rädd för honom av nån anledning, han är 30 cm hög när han smyger runt på golven. Han håller till i källaren mest. Nu kom han upp när Danne steg upp, så nu är han jätte kelig. Nått har hänt mellan dom två, Finn var inte rädd för honom tidigare. Men det går ju bar, den ena är uppe och den andra huserar nere, sen är ju Finn en katt, mycket snabbare oh smidigare än Bamse och han hoppar ju upp på bord och sånt.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: