Alltså WOOOW

Kl 07.00
☁️ -5°C

Jag var ju till Kalix igår och gjorde ett arbets ekg. Jag fick lite tyngre i och med att jag tränar så dee ökade stegringen snabbare. Själva cyklingen var helt ok konditionsmässigt, benen, inge problem och inte i hjärtat heller…. men min andning hängde inte med alls, när det satte in så ökade problemen snabbt, det kändes som jag inte fick luft alls, de sista 20 sekunderna är dom längsta jag haft på lääänge! Fast värre problem har jag haft, mycket tyngre har det kännts de sista veckorna.

Han är så jäkla bra Kjell Melinder i Kalix. Han sa att även om allt ser bra ut här så kommer jag remittera dig vidare för kranskärlsröntgen i Sunderbyn. Men han sa att det inte alls så säkert att de tar in dig i och med att allt ser ok ut. Men han ville att jag skulle testa köra med nitro innan pass för att se om det hjälper, så då vet jag att säga det om jag får komma in. Men han tyckte det är viktigt att jag får hjälp i och med att jag faktiskt är instruktör och vill vara i gång, det är viktigt för mig men detta med andningen stoppar upp för det. Han frågade vad jag gör när det kommer under passen, jag kör på sa jag, vad har jag för val, jag står ju och leder pass. Men att nu vill jag ha hjälp med detta, jag kan ju inte tvär dö på ett pass, när säger han och skrattar det är ju inte så bra reklam 😀

Slut resultatet hamnade på 140% och jag hade garanterat hamnat ännu högre men min andning tvär dog ju. Men pga det fick jag inhalatorer utskrivet, långtidsverkande och sen förstås en vid behov. Och igår sprayade jag mig innan passet, två puffar och vet ni hur bra det var, för första gången på länge kunde jag andas, jag märkte såna saker som att jag orkade lyfta benen bättre, jag orkade dra på utan att börja pipa och flåsa som en tjur, alltså yeeeeees så bra ❤ Så nu jäklar mina vänner, nu finns ingen pardon, nu jäklar ska vi köra!

Mitt preppande fortsätter, alla powerbanks är uppladdade, kablar finns, allt samlat i en låda, böcker om överlevnad, vad man ska tänka på, vad man ska veta, tex hur man själv kan rena vatten, psyket, konditionen, hur kroppen kommer att funka osv.

Pratade med en av våra ryskor igår innan passet, jag frågade hur hon mådde, om släkt och vänner. Hon är så upprörd över allt så hon skakade, hon får så högt blodtryck så hon får huvudvärk, hon har ju släktingar i Ryssland, kompisar i Ukraina. Hon berättade hur de är skrämda till tystnad, hur tom kvinnor slås ner i demonstrationer, hon var alldeles förstörd. Efter passet kom hon fram och sa -Anna jag måste få krama dig, första gången på länge får jag bara dansa och inte tänka och släppa ut allt ❤

Olle, Finns förra livskamrat har fått somna in, det blev en akut kris i hans mående igår, ilfart till Gammelstan men det fanns inget att göra. Åsa är en enormt ansvarsfull matte, hon verkligen älskar sina djur så hon kan se över sig själv och det är inte många som kan. Hon vill verkligen det bästa för dom. Hon låter inte dom lida, hon vet när det är dags. Folk svänger sig med uttrycket att inte låta dem lida men allt för ofta drar man ut på det alldeles för länge. Lider verkligen med dig Åsa, du finns för alltid i mitt hjärta ❤

Min bloggpolare gör att detta med att skriva tar mer tid ❤ Min älskade skrynkel nisse ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: