Idag får man ha eld i baken

Kl 05.00
🌑 -3°C

Klockan 08 ska jag infinna mig i Kalix på arbets ekg, tänkte inte spraya mig innan utan jag vill se hur tungt det blir utan spray. Då jag gjorde det efter infarkten så avbröt dom min cykling eftersom jag inte kom ner till mycket tungt hur länge jag än cyklade. Det är ju en skala på 25 tror jag låg nånstans på mitten, tillslut tänkte jag att jag börjar fuska och säger att ju guuud nu är det tungt, cykla är inte min favvo direkt. Sen efter det tänkte jag hinna käka och så åker jag direkt till jobbet, börjar jobba kl 12. Jobb några timmar och sen hem, gå igenom korrar, byta kläder och iväg på pass. Så när jag sätter min rumpa i soffan i kväll så är det välförtjänt skulle jag tro.

Igår vad gjorde jag igår…. ja jag joxade med tvätten, Savannah kom hem en sväng och tittade på mamma, vi var ut och åt hon och jag. Handlade mer jox till mitt katastrofförråd. Städade förrådet där nere, jag har en massa lampor och skor som jag slängt. Danne går igenom all elektronik och sorterar upp det. Så det blev lite mer plats, hittade lite sånt jag glömt att jag ägt. Mer finns att slänga, som en massa kartonger som finns sparade till datorer och annat, flera av de datorerna finns ju inte ens kvar. Men de var så högt upp så det tänkte jag Danne får gå igenom sen när han hinner, det är ingen panik med det.

Ja ja nu ska jag som vanligt in på facebook, göra uppdateringarna, fixa frillan, packa mina väska, måste ju ha ombyte med, packa arbetsväskan, dricka en shake och sen hoppa i kläderna och iväg till Kalix.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: