Hann lite av varje

Kl 06.30
🌥 -12°C

Efter att jag fört Danne till jobbet så hämtade jag upp Rasmus och vi drog iväg till Sangis och överskottslagret. Jag hittade vad jag skulle ha, ett till stormkök, fast jag trodde att det var större än det jag köpt men det var lika stort såg jag när jag kom hem. Men men det gör inget då har vi två. Vi stannade på favvo stället jag och Rasmus och käkade, Sangis grillen. De har ju nya ägare och de gör bla hemgjorda hammisar som är godare än Rivers. Förde hem Rasmus, vilade sen en liten stund.

Jag, Jonte, Nätte och lilla Freya förstås var till mamma och hälsade på. Hon har ju aldrig sett Freya. Jonte och Nätte har hon inte sett sen sommaren 2020. Jonte är ju inte vaccinerad men nu har han ju haft corona så. Det var lite svårt med visirer och munskydd för Freyas skull, hon skulle ju ha dom, sen tror jag hon tyckte det såg konstigt ut när hon inte såg hela ansiktet. Men vi höll avstånd till mamma då vi var utan förutom då vi tog 4 generationer. Men vi har ju haft covid nyligen alla och rätt nyligen oxå.

Mamma satt och tittade på Freya hela tiden, hon hann inte prata heller ❤ Hon har urinvägsinfektion ofta mamma och när hon får det så blir hon väldigt virrig och nu är hon virrig. Hon såg att Freya är lik Jonathan men ibland förstod hon inte om det är Jonathan, Dennis flicka eller vem hon riktigt är Freya. Hon frågade Nette om hon är faster till Freya. Hon tittade på Nette och frågade vem är du lik, jag tror hon såg Virva i Nette. När jag visade bröllopsfotot så sa hon direkt att det är ju jag, Jeanette och Jonathan. Det var rätt virrigt nu. Hoppas att medicinen hjälper fort så hon kommer tillbaka till sig själv.

Gjorde bort bokföringen igår, så nu är det klart för månaden, skrev ut allt, tvättade, Rasmus har ju ännu ingen tvättstuga, de har ju fått riva upp allt där men nu är det på gång, snart klart. Så han hade en bunka som han kom med.

Idag blir det Strong på morgonen, det är riktigt roligt, low versionen och sen efter det får jag väl ta tag i huset…. det behövs och så just ja, jag ska ju rensa upp i förrådet så jag får upp allt jag köpt, måste ju göra plats för torrvaror oxå.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: