Ledig helg

Kl 06.45
☁️ -8°C

Ledig helg, sååå skönt! Efter jobbet igår for jag och handlade, sen hem och laga middag, Rasmus, Dennis och Alicia kom och åt. Var till Stadium med Dennis en sväng efter middan och sen kom jag hem vid 18 och somnade över 2 timmar på soffan! Jag var helt slut.

Kollade lite tv, hämtade Danne, kollade mer tv. Givetvis hade jag ju svårt att somna, jag hade ju sovit så länge. Jag började kolla en film med Ben Afflec, Gone Girl hette den. Jag har sett den förrut, men den är bra så jag fastnade givetvis i den igen. Den var typ slut vid 01.30, pigg som en mört så det blev lite Big Bang oxå, stängde sen av tvn efter att ha tittat en stund på nån seg tråkig film med Denzel Washington, den började då segt så jag slutade titta och somnade faktiskt men då var väl kockan runt 03. Vaknade till några gånger under natten, kollade på klockan och somnade om men 06.30 klev jag tillslut upp.

Så nu sitter jag här igen, lite lagom groggig i skallen, djuren har fått sitt, brasan är igång, jag har uppdaterat mig om världsläget, ser att Zelenskyj är förbannad för att Nato inte upprättar flygfri zon över Ukarina, han gick till hårt angrepp mot Nato. Jag förstår honom, de kämpar ju verkligen ur ett grymt underläge, men Nato säger att det betyder att de måste döda ryska soldater för att upprätthålla det och det betyder krig mellan Nato länder och Ryssland, alltså ett världskrig och de vill de inte riskera, helt förståeligt. Sverige och Finland är i täta samtal med Nato, fler och fler är för ett medlemskap för Sverige i Nato. Men svenska ÖB tror jag han är säger att vi inte kan gå med nu, det skulle ses som väldigt provocerande av Ryssland…. men man verkar ju inte behöva göra mycket för att provocera dom! Han ska ha som han vill, han ska regera över alla, det verkar vara melodin! Läget är iallafall spänt, det kan man lugnt säga!

Nä nu lite facebook, lite frilla, lite frulle, slänga på lite tvätt, dammsuga, skura, väcka Rasmus och till Sangis en sväng. Sen ska jag och Nätte med Freya till morsan och hälsa på en stund. Så hon får se henne i verkligenheten ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: