Obehagligt värre

Usch vad detta krig tar på en, det är ju info hela tiden, var du än tittar så är det kriget! Alltså så hemskt! Alltså hur farligt är detta? Hur nära är vi ett världskrig? I Happisbladet så står det på första sidan, de ska börja gå igenom skyddsrummen, nu är det tom här. Jag vaknade i natt och började fundera på våra djur, tänk om vi måste fly, hur gör vi med djuren? De andra följer med, men Ellen blir ju svår…. jag skulle aldrig kunna lämna mina djur. Finn känner min oro, han pussar på mig, ligger med mig hela tiden när tankarna kommer. Det är ju min katastrof hjärna som är igång, planerar, håller koll.

Nä nu till nått roligare, passet igår gick jätte bra. Många deltagare är ännu sjuka, de bara avlöser varann. Hoppas den stannar av snart pandemin så folket börjar komma tillbaka. Idag blir det Zumba Kids och Zumba Toning/Body toning, dubbel pass 🙂 Kidsen är så roliga, pigga och hoppiga, underbara barn ❤

Vi var hos mamma igår jag och Pia, hon ville gå ut men dels var det så nära hennes middag och sen tar det tid att få henne i ordning så vi tänkte att vi hinner inte. Vi planerar att få ut henne idag, vädret är inte lika bra men det är bara minus 6. Men jag vet inte om jag hinner, vi får se hur snabb jag är nu på morgonen. Sen får vi ringa och be dom klä henne färdigt efter lunchen isåfall.

Ja ja nu ska jag sätta fart, in på facebook, ta ut en ny korre, fixa frillan och sen börja gå igenom passen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: