Äntligen ledig

Kl 06.15
☁️ 🌅 -1°C

Molningt när jag steg upp men bara en liten stund efteråt så har solen börjat komma fram och det är redan plus 3 grader ute. Takdropp på altanen, underbart!

Gud så skönt att bli ledig, jag har varit så jäkla trött under helgen, helt otroligt! Usch det är så jobbigt att jobba när man är så trött! Ska försöka ringa Hälsocentralen idag igen om jag kunde få någon tid för mina lungor… det är tungt att andas hela tiden. Jag kan få dra efter andan mitt i ett samtal ibland och jag känner ju klar skillnad när jag tar bricanyl.

Alltså har vi WW3 på ingående? Belarus tillåter kärnvapen nu och är på väg att ansluta till ryska soldater i Ukraina. Han nekade till att de har soldater där och skyller allt på väst….. Var ska detta sluta?

Min katastrof del i hjärnan arbetar, idag ska jag gå och köpa täckjacka till Finn, Bamse har så mycket hår och behöver inte men han ska få en tunnare jacka iallafall. Behöver Finn skor, han har ju inget hår alls? Jag har burar så man kan transportera burarna lätt. Koppel har jag men måste nog ha ett till sele, har bara ett kattsele tror jag. Men då är det Ellen, vad gör jag med henne? Ska kolla upp min katastroflåda och fylla upp den, jag har ju tex filtar till alla men måste köpa ett par till, måste köpa stora plast säckar så man får in kläder i dom, plastresväskor har jag men det kan ju komma in vatten i dragkedjorna. Nå usch så här vill jag inte tänka!

Passet gick super. En av de nya tjejerna som oxå varit på torsdagens pass sa att det här passet blir man som ännu svettigare på, ja sa jag det här förbränner mer än torsdagen i och med att det är hopp, samma explosivitet som i torsdagens pass, här hinner man mer ta ut rörelsen och alternativen finns till det tuffare om man nu vill ha det. Sålde nya kort iallafall 🙂

Nä nu ska jag in och göra reklam för passen ikväll, kolla ny korre till dagens pass, vad ska jag byta ut… vet inte än… eller jo det vet jag, pre cooldown, den har vi dragits med länge 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: