Strong Nation

Kl 06.15
☁️ -2°C

Jobbade ju som sagt hela dagen igår, 10-22…. det är tuffa pass, idag blir det samma men jag tar rast före och lite motionstimme. Kör pass mellan 10-11 och så hem och snabb duscha. Sen kan jag käka på jobbet.

Vårt jobb har förändrats mycket, dom har blivit gamla och det är rullstolar och duschstolar, hjälpmedel som ska ordnas, mer tillsyn behövs. Det är en hel del extra just nu. Förhoppningsvis tonar det ner sig lite här framöver. Men det känns att de har blivit äldre och orkar inte på samma sätt som de en gång gjort.

Savannah har fått tid i Stockholm, den 23/3 åker vi. Vi ska vara på vad det nu hette kl 12.30 så det blir tidig avresa från Haparanda. Planet vi måste ta går 08.15 kollade jag just så vi åker efter 06 från Happis.

Måste kolla lite kläder, jag har ju inga brallor, jo mjukis brallor men nått bättre….jag har inga toppar heller, måste inhandla det med. Ialf två par och ett par byxor. Jag går ju bara i mjukis kläder hemma, sen på jobbet är det jobb kläder och efter det träningskläder.

Världsläget är detsamma, Ukraina och Kiev håller ut ännu fast det går nog inte många dagar så faller Kiev, de har ju inte på långt när samma militära muskler som Ryssland. Alltså det här är ju inte klokt. Sverige kan sitta i samma sits som dom, Sverige har oxå haft planer på att gå med i Nato och det vill inte Putin, så då tar han oss oxå och vi i Happis….. första linjen som försvaras är väl vid Kalix så vad får vi… inget. Vi kan bara stå med öppna armar och säga välkommen om vi skulle komma dit. Alltså det finns galningar och sen finns han!

Nå niiin, ni blir det facebook, frillan och korrar…… Imorgon är jag ledig iallafall…….

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: