Post covid?

Alltså jag blir galen på min andning! Jag har ju haft små problem med det i ett år, över ett år. Men nu är det fan hemskt! Jag har ju känt en stor skillnad efter att jag hade covid och det blir bara värre och värre. Igår när vi hade passet, jag började så kändes det redan i uppvärmningen som om jag dör! Jag kunde inte andas, det bara pep, jag vill inte ha hörlurarna heller för jag bara piper! Jag försöker dra ner micken så inte alla ska höra hur jag flåsar! Man orkar ju inget när man inte får luft! Idag ska jag testa att ta bricanyl innan passet för och se om det hjälper. Jag kände i torsdags och igår att pressar jag lite till så händer något! Jag vet inte om det gör det men det kändes som om jag var uppe i nån övre gräns och nosar. Jag ska kontakta HV imorgon fast det tar väl tid innan man får tid dit!

Så här såg det ut i morse och igår under passet.


Jag skottade bort lite snö typ, tre spadtag pudersnö, sopade av bilen och tog bort snön vid grinden och pulsen var i 99. Jag fick sitta och andas en liten stund innan jag kunde köra iväg. Fan vad jävla irriterande och när man vet att det inte har att göra med kondisen…. eller så har jag blivit för tjock! Det är det kanske. Det är ju nästa bit…. jag tränar nästan varje dag, jag har dubbla pass en del dagar, jag äter inte mer än jag brukar och inte mer strunt än jag brukar och jag går fan upp hela tiden. Nått är galet där med, jag har vartenda symtom å Hashimotos sjukdom, dvs nått fel på sköldskötteln….. men de vill inte lyssna. De stirrar bara på proven och man kan ha Hashimotos i flera år innan det syns på proven. Ja ja får ta tag i detta ordentligt nu!

Men idag blir det Strong Nation (L) den är rolig, samma fart, samma rörelser fast lite enklare. Så kl 10 blir det det och sen städa lokalen 🙂

🎭

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: