En dag med mycket göra

Gårdagen startade med morgonblogg och lite diskussioner om fredagens statusar på facebook. Det som händer i dag i skolorna är ju inte klokt. Jag förstod när jag läste ett inlägg från en som är syster till en tjej som är mobbad att det finns nog två sidor i saken, det finns det ju alltid men allt kom inte fram så klart i det inlägget. Hur som haver så är det ju hemskt det är ju hennes upplevelse. Men jag delade det iallafall för att jag ville att folk ska reagera, att folk ska se var vår värld är på väg. Hur det än är så är det fel, vad som än hänt och vem som gjort vad så är det fel. Och låter man detta gå vad kan hända längre fram? Tänk om en knuff blir för hård och olycklig, tänk om någon i såna här situationer kommer att må så dåligt att man längre inte orkar! Det blev en debatt kring det sedan på debatt Haparanda, det var inte jag som gjort inlägget där men jag och många andra kommenterade och diskuterade det hela. Jag försökte ställa frågan till våra politiker vad de tänker och hur de ska vända det de skapat men jag förväntar mig inga som helst svar. De svarar inte i media, jo det finns några som gör det faktiskt men det är 2-3 stycken. Men det tog mycket tid igår.

Gick igenom korrarna, gjorde spellistan, övade igenom dom Drog iväg med Annika till Tamppis och köpte dojor åt mamma. Sen hängde vi hos mamma, jag var tvungen att fara vid 13.30 men det blev lite mer än en timme iallafall. Sen hade vi ju vårt Winter party 2.0 mellan 15 och 17, hämtade Danne från jobbet, Hem och käka, sen bastu och mello, sen sten sov jag 🙂

Nu blir det frilla, facebook och uppdateringar och sen korrar efter det är det House of Joy som gäller 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: