Fan så tungt

Kl 06.30
🌨 -5°C

Men hellvete vad det kommer snö!!! Idag igen en enorm vall på uppfarten, Danne slungade hur länge som helst igår och detsamma idag. Den är garanterat typ 1 mete bred och lika hög kändes det som. Sen när det är varmare betyder det att snön är tyngre. Och visst är det typiskt, Danne jobbar helgen och de Har lovat sånt här förbannade snöande hela jäkla helgen. Nå det är bara att ge sig ut och skotta… inget annat!

Det sägs att coviden lugnat ner sig men det vete gudarna nu hör man varje dag om fler och fler som fått covid. Det är nog så att de bara inte testar hela tiden, har du symtom så ska du ju anta att du har covid. Vad jag förstått så har kommunen slutat med screening oxå sen förra veckan. Nu får du komma till jobbet även om du har någon med covid i hemmet Bara när jag blev sjuk så var det inte så. Danne blev ju sjuk först och då fick inte jag heller jobba. Fast jag var ju positiv redan dagen efter. Försökte söka siffror men flera kommuner testar inte i samma utsträckning, man behöver inte rapportera in så de har slutat föra statisk. Nå det är bara att gå på känslan då :/

Ledig idag, jag trodde helt allvarligt att jag jobbade men så började jag igår nånstans känna i kroppen att nej fan jag ska nog vara ledig idag och kolla mitt schema, jovisst, ledig fredag! Skönt.

Hade Strong passet igår och bara 3 anmälda så vi gjorde det lite annorlunda, vi körde igenom det nya blocket steg för steg. Vi började med Warm up och sen block 2 och sen gick vi på 3an. När vi gått igenom med variationer så körde vi igenom den helt utan stopp. Det kommer att bli bra när man kommer in i det. Vi hade en ny tjej oxå igår, hon är kanon duktig. Hon var van såna rörelser just som finns i Strong det såg man. Men sablar vad tungt det var igår, jag kunde inte andas alls, vet inte om det här med coviden oxå sattit sig på mina lungor, det är hemskt, jag bara piper när jag andas!

Nä nu frilla, ringa och höra hur det är med syster yster, sen köra Danne till jobbet. Han kom just in från gården och slungandet, så då hinner han glo lite tv och ta igen sig en stund innan det är dags för jobbet. Finn hörde att han gick på soffan så han drog iväg fortare än en avlöning för att mysa med husse. Men läst Aftonbladet och morgon bloggat han han ju gjort förstås.


Han är så fin våran Finn, han har börjat försiktigt att väcka mig på nätterna, jag vaknar av en försiktig tass i ansiktet då vill han komma in och lägga sig, Han ger sig inte förrän jag tittar upp på honom, då kan han vara en centimeter från mitt ansikte, nosar och pussar på mig och så börjar han böka sig till rätta, ändan på min kudde och sen upp på mig, lite täcke får man sätta på honom annars gillar han inte det riktigt. Han sover annars i sin igloo jag köpte av Rasmus, Lucifer gillade inte den. Men Finn han la sig direkt och han blir så varm och go där inne. Idag ska jag tvätta upp lite filtar och sånt, Finns gamla bajskorsvhus som han hade med sig från Åsa, han går inte in i den mer man jag misstänker att någon Lucifer eller Roffe markerat lite på den. Jag har försökt lukta men hittar inte.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: