Tjänstledig

Kl 06.15
🌨 -4°C

Fan det snöar idag igen, som om vi inte har nog av den varan! Men det är i februari det brukar komma och det får man väl säga att februari hittills har stått för. För två veckor sen då jag körde till jobbet en dag tittade jag att vi har inte så mycket snö, det här far fort… ja ja så kan det vara.

Petra var förbi igår, det var länge sen jag sett henne, roligt att hon kom. Hor rakade mina sidor och hjälpte mig lite med dreadsen, det som jag har svårt att ta där bak och uppe på, hon vikrade in lösa hår. Jag är så tacksam över det, man blir så rött i armar och händer att sitta uppåt och jobba. Så nu är jag fin igen ett tag framöver. Det ser så mycket tjockare ut uppe på huvudet oxå när sidorna är rakade. Vi hämtade Savannah och for på Taavola och fikade. Sen var jag och Petra till resurs verkstan och tittade, vad mycket grejer de har där, helt otroligt, jag behöver en stol till mitt dator rum, sitter ju på en köksstol 😀

Jobb idag, tjänstledig halva passet. Man får hoppas att detta med House of Joy kommer igång igen, vi har kämpat oss igenom pandemin, vi har som tur ar haft trogna kunder, vettiga kunder som tagit detta på allvar med pandemin. Men nu de sista månaderna märker man att folket har avtagit, jätte många är sjuka och det har bara stigit vecka för vecka. Men jag hoppas och tror att alla kommer tillbaka när de blir friska, när pandemin är över. För som det är nu så kostar det betydligt mer än det smakar, bara min tjänstledighet kostar mig i snitt 3000 kr i månaden, det är ett rätt stort lönebortfall. Men vi ger oss inte så lätt, vi kämpar på och avvaktar, ser vart allt tar vägen.

Idag tänkte jag ta in det nya blocket på Strong men jag vet inte riktigt hur jag ska göra det. Igår var det bara två anmälda och blir det så så tänkte jag kolla om de två vill köra warm upp och block två sen gå igenom 3an ordentligt och sen köra det, mage om vi hinner annars går vi rätt på cooldown. Vi får se hur vi jag gör. Avvaktar ännu. Annars går jag nog själv dit och kör igenom blocket i de båda varianterna. Förbannade pandemi nu får det vara slut!!!!

Pia är oxå sjuk nu, vi har ju vårt winter party i helgen och hon hade verkligen sett fram emot det så blir hon sjuk i covid i måndags, Jussa blev sjuk på söndag. Hon hade hoppats att hon hinner bli frisk men fick just ett mess, hon är rätt dålig idag. Jag ska ta och ringa henne sen. Men först i vanlig ordning, facebook, frillan och lite korrar. Skrattar det var lite tankeöverföring, Pia ringde precis. Hon har runt 38 och lite över i feber, ont i kroppen, lätt snorig och täppt fast jag tror inte hon var det men man hör ju klart och tydligt att hon är sjuk. Hoppas det stannar här och inte blir värre.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Feb 17, 2022 @ 08:59:34

  Svara

 2. Pian
  Feb 17, 2022 @ 19:28:05

  lustigt jag sov 2 tim på dagen. när jag vaknade så kände jag att det började vända, lite piggare nu, nästan ingen feber…..

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: