Vilken dag

Kl 05.00
🌑 -10°C

Idag fyllet min äldste son hela 33 år. Klockan 08.30 kom han till världen. Jag är så stolt över att få vara din mamma. Jag är stolt över den du blivit, de val du gör, över vem du är, dina värderingar och tron på människans lika värde. Du står för vem du är, du är en klok ung man. Du är en så underbar pappa till vår lilla Freya. Jag älskar dig Jonathan ❤

Igår var jag med om något jätte konstigt, jobbigt. Jag var med en person som var nära att dö flera gånger. Att sitta med och inte kunna göra något, att se någon kämpa så, glida in och ut i medvetande, när hjärtat inte vill slå. Det här pågick i ca en timme, denne sökte min hand, vi höll varandra i handen, jag försökte bara att vara stark, att hjälpa på det sätt jag kunde…. vilket inte nu var så mycket mer än att bara vara där. Vi var ju på akuten, så läkare och sköterskor var på plats. Vi tittade på varandra mellan attackerna, jag såg att denne undrar vad är det som händer. Jag tänkte att jag vill inte vara ensam här om döden inträffar. Men något annat val fanns inte så det var bara att stålsätta sig, vara stark för den andre. Det gick vägen och vi kunde åka vidare till Sunderbyn. Jag var med och pratade och berättade om personen så jag kunde lämna över och åka hem. Jag var hemma igen vid 20.30, slut pumpad, tittade mello, nån dålig serie och somnade vid 23.

Idag har lite känslorna kommit, medvetandet börjar analysera dagen. Gråtit en skvätt här på morgonen men nu är det bara att samla ihop sig, fixar frillan, jobbet kallar in mig idag igen.

Passet ikväll måste jag ställa in, det är lite kaosigt på jobbet oxå och jag vet inte var jag är under dagen och kvällen.

Be safe out therem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: