Upp med tuppen

kl 05.00
🌑 -15°C

Steg upp 04.45, jag vill ju ha min morgon stund innan jag far och jobbar. La mig vid 23, kollade tv en stund men det blev ju nästan 5 timmar ändå.

Fan vred till ryggen igår, satt i en lite djupare fåtölj på jobbet och en brukare ropade på mig, skulle ta mitt visir och på nått vis vred jag till och det small i ryggen. Igår kunde jag knappt djup andas för att det gjorde så jävla ont i ryggen. Men idag är det lite bättre, tog två Alvedon när jag gick och la mig så jag skulle få sova och ryggen få slappna av. Jag känner av det och kan inte böja mig än men det är bättre. Så hoppas det släpper till imorgon kväll, kör ju Strong. Idag tänkte jag att jag börjar kolla igenom nya blocket, jag tar in det imorgon.

Alla djuren har fått fräscht vatten och ny mat, brasan är tänd. Jag och Finn har haft vårt morgonmys med Aftonbadet, kaffe och bloggen. Roffe har morgon pinkat och har bäddat ner sig under filtarna framför brasan. Finn vet när jag börjar med dreadsen att han är i vägen och går och lägger sig vid brasan han med. Lite förnärmad att han inte får sitta och beundra sig själv i mattes spegel, hur kan de där snörena i ditt hår vara viktigare än att jag får spegla mig ser han ut att tänka. Både han och Bamse har tagit dem i munnen och försökt sno dom 😀 Nä nu ska jag börja fixa frillan, jobbet kallar in mig på en stund.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: