Jobb hela helgen

Kl 06.00
🌑 -8°C

Jag var ledig igår, så skönt. Har en period nu då jag jobbar 7 av 8 dagar! Sen är jag ledig en så jobbar jag tre innan jag är ledig nästa gång. Det är tufft! Helgen som startar idag jobbar 09-18 och sen 7-19 lördag söndag och så avslutar vi på måndag med 07-16…. jag kan säga att man är liiiiite mosig efter det. Men då är det bättre än Rasmus tider iallafall som börjar 03.00 varenda morgon 6 dagar i veckan, sen är han bara ledig en! Sen börjas det igen. Han är het slut han bara sover och sover….

Körde Strong igår, tufft var det men inte lika tufft som jag hade förväntat mig. Det känns att covid sitter i kroppen än, man blir tröttare överlag. Efter passet stannade jag och körde igenom mina kids låtar. Det är ännu två som jag måste fixa till lite. Sen har jag inte cooldown låten där av nån anledning, det får jag fixa idag. Sen tänka igenom passet lite eftersom jag kommer att ändra lite grann på hur vi gör. Jag kommer inte ha kartan eller klistermärken och boken som jag hade tidigare. Men jag måste ändå få till det som något speciellt….

Alltså det här med Ryssland och Ukraina…. usch vad händer. De hade ju nått stormöte igår och Rysslands vad han nu har för titel hade varit märkbart irriterade på Englands ”gubbe” och sagt att deras relationer är körda i botten. Boris Johnson sa samma sak, Joe Biden uppmanar alla amerikanska medborgare att omedelbart lämna Ukraina, det kan gå fel väldigt fort, Vad händer i världen???

Annars var jag iväg ti Taavola och fikade med Monica B igår, hon är i stan igen. Pian hängde med, Jag och Monica satt och uppdaterade varann i 2 timmar. Dt var riktigt roligt, vi har inte hunnit med fikor den sista tiden hon varit här men nu var det dags. Ja ja nu ska håret fixas innan det är dags för jobbet, facebook tar jag när jag ändå sitter där 🙂

Min underbara Finnsan ligger här mellan mig och tangentbordet som vanligt och spinner. Tittar upp på mig och ger mig en puss eller så lägger han sitt huvud mot min kind och vill bli gosad. Jag tror jag skulle dö om det hände honom något.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: