Ännu sliten

Kl 06.15
🌑 -7 °C

Härligt väder ser det ut att bli idag, det känns att vi är på den bättre sidan nu av vintern. Nu går februari och sen är vi inne i mars, det börjar lite smälta, mars brukar oxå gå fort sen har vi April och det blir allvar av snösmältandet…. guuud så skönt!

Jonte ringde i tisdags kväll. Han hade mest troligt fått corona, han hade 40 graders feber och ont i hela kroppen! Han sa när jag pratade med honom igår morse att så ont har han inte haft på länge, det var verkligen värken from hell, febern gick och ta men resten. Men det hade börjat svänga redan till kvällen. Nette var ännu inte sjuk. Jag har sagt att jag kan komma och hjälpa med Freya om de blir sjuk båda, jag har ju haft covid för 2 veckor sen så jag är ju lite mer skyddad, 3 vaccin, influensa vaccin och covid 🙂

Jobbade igår, det känns ännu att kroppen inte riktigt återhämtat sig, man blir fort trött. Efter jobbet kom Rasmus hit, vi satt och pratade en stund sen klippte jag honom. Jag la mig på soffan vid 16, jag hörde att Danne kom hem vid 17 men orkade inte upp från soffan förrän vid 19 tiden. Vi var sen till Jessica och Lolle en sväng, ja sväng och sväng, vi satt 2 timmar där 🙂 Deras rottis Francko är så fin. Deras sorgearbete efter William är en kamp som man förstår att det är, man kan inte som utomstående ens förstå vidden av den sorgen. Vi pratade mest hund och lite annat, ibland lite om William, det går ju som inte att undvika och det vore ju konstigt att göra det. Vi kom hem efter 22, jag trodde jag skulle ha svårt att sova men icke då. La mig vid halv 12 kanske och somnade ganska omgående.

Idag blir det Strong Nation, ska skriva nya blocket idag, tänkte ta det på söndag. Vi börjar med den lugnare varianten så ser de som behöver alternativ får se dom. Så kör jag på fullt nästa vecka på torsdag. Får se hur kroppen orkar med idag efter coviden. Det märktes klart och tydligt i måndags att kroppen inte var riktigt tillbaka än. På tisdag var det lite bättre. Min plan förra söndagen var just att då hinner jag ha 4 pass i baken innan torsdagens Strong 🙂

Roffe har varit sjuk, han har spytt sen igår natt. Inte nu hela tiden men någon spya här och där. Igår kväll kom det rätt mycket. Men det är bara som slem, han har ju inte ätit desto mer heller. Så jag vet inte om det var en magis han haft. Diesel och Gucci har oxå spytt och de har träffats. Nu idag har han ännu inte spytt iallafall. Så hoppas att det vänt nu. Han är inte slö eller så, han tigger fralla kanter när man fikar, han tigger ut så han är inte allmän påverkad. Men lite synd var det om honom när han inte fick komma och sova bakom min rumpa men jag ville inte riskera att han spyr ner allt och jag får börja städa mitt i natten 🙂

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Feb 10, 2022 @ 18:32:41

    Larry har inte blivit sjuk, kanske han är mer tålig eftersom han är mycket större än dom andra….?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: