Förbannade snö

Kl 08.00
☁️ -4°C

Alltså hellvete vad det kom snö igår, det stormade hela dagen, vi har säkert en en meters plogvall i grindöppningen! Satan alltså! Ingen snö oväder när jag steg upp men nu börjar det igen ser jag! Vår snöslunga är inte ok den heller, den kastar inte ut snön som den ska så Danne har beställt en ny rem men det gjorde han igår och har vetat att det behövs i flera veckor!

Vi hade lite middag igår. Först ringde Rasmus och frågade om jag kunde bjuda på tacos. Så kom Alicia hit och då frågade jag och Dennis och Lise ville komma och äta. Bejan ringde när jag var på väg hem från affären och då bad jag henne oxå komma på middag Så vi blev ett lite gäng runt bordet.

Jag och Bejan drog sen ut i stormen och till Ica, jag körde sedan hem henne. Undrar hur det gått för Rasmus att jobba i natt. Han kör ju till Svensk Hem leverans och det har ju varit såååå jälva mycket snö! Han körde fast på sin egen gård igård. Annras blev det inte mer än att titta talang, trött, somande tidigt så det var rätt skönt.

Nå niin nu blir det morgon fika, väcka Danne så han får gå ut och slunga, går ut och hjälper till jag med, får väl skotta, det är ju så jääääkla mycket snö överallt!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: