Dag 5

Kl 05.15
🌑 -18°C

Fy fan kallt igen! Usch hoppas det blir bättre till dagen. Igår, dag 5 klassades jag ju som frisk. Och jag känner mig helt frisk, det har jag gjort i två dagar nu så idag bör det av till jobbet om en timme.

Igår gjorde jag väl inte så mycket, vi var på prommis till mamma jag, Bejan och Pia och alla hundar. Men hon satt och käkade så då hämtade vi bil och for på ikea en stund. Larry fick stanna med Danne 🙂 Sen var jag med Savannah på stan, hon hade fått ett presentkort på 500 kr av Marianne så det var hon och sprättade upp. Det var ett underbart väder igår med bara 10 kallgrader, solen sken från en näst intill klarblå himmel.

Känns skönt att få återgå till det normala livet igen. Fast jag har hunnit med massor när jag fått sitta hemma 🙂

Ja ja blogg katten Finn, ligger som vanligt mellan mig och datorn över min armar, övervakar vad jag skriver om, tar en tupplur mellan varven bara för att titta upp igen 🙂

Nä nu frillan, jobbet kallar ju som sagt in mig idag.

Be safe out there

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Ethel
    Feb 03, 2022 @ 14:20:22

    Åh, fina bilder Anna. De var ju från ”min mammas gata”. Grannhuset, Barsk mittemot vår infart ❤️, det kändes gott i hjärtat att få se, tack

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: