Dag 5

Kl 06.15
🌑 -10°C

Ja igår var min dag 5 med covid, imorgon börjar jag jobba. Jo jag känner mig helt frisk, ingen sjukdomskänsla i kroppen eller så, ingen hosta sen i förrgår. Liiite rinn snuva hade jag igår från den ena näsborren, ännu inget idag. Så peppar peppar. jag slapp lindrigt undan. Jag blir ännu rätt trött märkte jag igår efter att jag varit igång så nog märker man att kroppen varit med om något. Men sen vet jag inte Danne…. han är ännu inte riktigt kurant. Han är ju som en dag före mig i sjukdomsförlopp. Han sa igår igår att han känner sig sjukare nu än vad han gjort på några dagar. Men då är han kungen av manflue oxå. Men allt blir så allvarligt när det gäller Danne, han blir så fruktansvärt sjuk enligt honom själv 🙂

Idag är alltså min karantän över, om man nu ska vara petig så igår kväll. Men det ska bli skönt att få röra sig ute bland folk igen. Att få träna!!! Att få leva normalt igen, eller normalt vad är normalt idag. Idag är normalt att gå med munskydd, inte komma för nära andra och sprita händer stup i kvarten. Tänk om man hade sagt det för två år sen, vem hade trott en då. Jag har knappt varit ut ur huset sen vi fick covid. Jo hämtat Savannah det är väl det enda.

Annars gjorde jag väl inte så mycket igår, jag och Bejan var på snabb prommis upp till mamma och sa hej utanför fönstret. Hon var mycket piggare igår än på länge. Så roligt att se, denna isolering sliter på dem det gör det. Vi tänkte försöka få med henne ut till helgen en stund, att de klär henne ordentligt så vi kan vara ute på stan och kolla. Kanske köpa en fika eller en korv och äta ute bara det är väder. Hon har inte ens hunnit se Haparanda och har varit här i 3 veckor redan.

Satt och kollade på ett nytt block till Strong men jag var så trött så jag somnade sittandes lite här och var under tiden jag tittade…. men jag hittade nog blocket jag vill ha.

Skönt, det var inte så kallt idag, bara minus 10 nu. Det har ju varit rätt kallt de sista dagarna. Nu är det bara februari och sen kommer mars, då börjar det smälta…. så jävla skönt. Denna vinter är oxå snart till ända.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: