Zoom

Jag har ju funderat på att ta in zoom. Men jag vet inte om jag gör det…. nu pratas det om att alla restriktioner kommer att hävas och att covid inte längre ska klassas som samhällsfarligsjukdom. Läste om att experterna vill ha 500 000 smittade i veckan då hår vi toppen och det tippar åt andra hållet. Då är vi så många smittade plus att de flesta börjar vara vaccinerade så att det inte finns så många kvar att smitta.

Haparanda har nu högt smittotal 122 tror jag förra veckan och jag förstår att folk är oroliga nu. Men de säger ju att på två veckor ska det vara över så det hoppas vi väl att det är. Smittan säger inte bara poff och försvinner men pandemin är över och covid blir en säsongsinfluensa. Det ska ju börja gå neråt nu….

Det är ju det med zoom, jag hinner inte ställa upp allt efter Nina på måndagar, tisdagar kommer jag att köra både kids och sen toning, då hinner jag heller inte rigga. Och jag riggar inte före, barn är klåååååfingriga så ett tu tre är datorn i backen eller så har de varit i kablarna eller nått annat. Så jag tror jag ännu kommer att ha is i magen….. Jag hoppas bara att våra kunder vågar sig tillbaka in sedan.

👓

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Feb 02, 2022 @ 17:45:57

    JAG tycker att du ska ha is i magen, det här är nog över snart, och du kör ju med max 10 personer ändå.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: