Covid, Dag 3

Kl 06.30
🌑 -17°C

Natten har varit bra, inget hostande, ialf inte så att jag vaknat. När jag klev upp så kändes allt nästan som vanligt, inget täppt i näsan, ingen hosta än lite brännande i lungorna idag, det har jag inte känt förut. Igår var dagen hur som helst, på eftermiddagen kvällen började jag hosta lite grann. Jag har ont i halsen och bröstet pga hostan känner jag. Jag var trött så jag la mig tidigt….. redan före 21, då trodde jag klockan var typ 23.

Jag satt vid datorn hela går dagen, jag gjorde klart allt med Gold, precis allt! Alla korrar, all musik är hämtad och jag har gått igenom den i Audacity för att kolla att volym och ljud är någorlunda lika, jag har fört över allt till plattan. Gold är redo att tränas in 🙂

Idag blir det bokföring, det är ju den sista idag så jag vill inte gör pappren för tidigt, jag och Nina delar ju kunder så allt blir rätt till henne. Men nu först ska jag och lämna covid test, den riktiga pcr, jag har ju gjort hemtesten i fredags och den var positiv så nu blir det HC test. Men jag vet inte hur mycket idé det egentligen är, jag är ju positiv. Men det är fr arbetsgivaren så det är bara att göra som de vill. Hem test är ju egentligen inte tillförlitliga därför vill de ha riktiga. Spännande oh se om jag fortfarande är positiv.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: