Covid läget, dag 1

kl 08.00
☁️ -10°C

Blev ju positiv i covid igår. Danne visade positivt dagen innan så jag gissade nästan att det kommer även att smittas över till mig. På tordag hade jag inga symtom alls, på kvällen började jag frysa och känna mig lie snorig och igår gjorde jag alltså e ny test och japp, den var positiv!

Igår var jag lite snorig och hade ont i huvudet. I natt vaknade jag redan efter 02 med hosta, Ännu inge farligare men de gånger jag hostar så är det en hård och torr hosta. Nå kollade tv till 06, sov två timmar och klev 08. Danne började få ont i lungorna igår, lite svårt med andningen. Men han har sovit bättre i natt, jag har ju varit vaken och jag tror han var på dass en gång. Så får se nu när han stiger upp hur han mår. Savannah klassas ju som frisk nu, hon har väl inga symtom kvar, lite snorig kanske. Rasmus hade jätte ont i huvudet och trött med det var inte covid så han jobbar igen.

Jag skrev klart alla Gold korrar igår så nu är det bara att renskriva och sen börja träna dem, det ska jag göra i helg. Jag är inte orolig för Gold uppstarten men däremot för kidsen, hinner detta lägga sig????

Mamma ser så trött ut, hon är ju isolerad, en på hennes avdelning har covid… vi har ju varit förbi bakom fönstret hos henne man ser att detta har tagit på henne Hon tappar livslusten igen! Usch vad tråkigt!!! Hoppas bara att hon piggnar till igen när hon får komma ut och vi får besöka henne igen.

Katten ligger som vanligt här med mig, mellan mig och datorn, lite jobbigt att skriva när han ligger på min ena arm hela tiden. Men där får han vara, det är ju min Finn ❤ Han har tröstat mig hela natten när jag inte kunnat sova, han har legat på mig mellan varven med tassarna runt min hals, pussat och varit nära. Sen har han tagit en sväng i sin egen bädd men hållit koll 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: