Jaha då var det här oxå.

Kl 07.00
🌑 -6°C

Ja ja då har covid nästlat sig in på Storgatan 53 oxå. Danne blev positiv igår och jag visade idag. Danne var positiv på hemtest och fick idag svar på pcr testen. Jag har oxå bara gjort hemtest, jag ska göra pcr på måndag. Vi messade Savannah igår att hon kan börja komma hem nu, pappa är positiv och att jag säkert blir det med. Hon hade annars tänkt komma först på lördag, då är hennes karantän över. Hon ville inte smitta oss. Så vi satt i soffan igår alla 3, käkade glass och kollade dokumentären om Johanna Möller, rätt mysigt.

Danne har legat en del, hostat men ingen feber, ont i kroppen och så. Jag fick lite feber igår några timmar men nu är det över. Vaknade av att jag svettades som en gris vid 02 så den sjönk väl då. Nu är jag bara lite förkyld. Jag har haft huvudvärk i två dagar och det har jag än.

Så det blir inget jobbande av för mig i helg och inte under kommande vecka heller skulle jag tro. Jag har ställt in nästa veckas pass för säkerhets skull, nå söndag kan jag köra om jag blir frisk.

Idag ska jag börja renskriva Gold, göra lie bokföring, det är ju inte slut på månaden än. Men det jag kan göra nu ska jag göra.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: