Jag vill…..

Nu saknar jag mina ungar, jag har inte träffat någon av dem ordentligt på säkert en vecka….. eller ja Jonte träffade jag i lördags, Dennis i fredags, Rasmus i måndags en stund och Savannah har jag bara träffat snabba svängar på flera meters avstånd den senaste veckan då jag lämna över saker de behövt. Jävla covid, inget är normalt. Men de sägs ju att det snart är över, på 2 veckor sa dom på tv igår, då räknas det att pandemin är över, covid finns kvar men i en mildare variant, över 500 000 ska smittas i veckan i Sverige, sen finns inte så många kvar att smitta. Då kan man säga att pandemin är över enligt Aftonbladet. Och på två veckor ska vi vara där enligt experterna. Får se då om man klarar sig helt eller faller man på målsnöret 🙂

Jag hann en hel del igår med Gold korrarna, är nästan klar med dom, tre kvar. Sen renskrivning och så börja dansa. I helg ska jag börja dansa kidsens korrar. Mellan uppstigningar, matlagningar på jobbet hinner jag här och där 🙂 Nå niin in på facebook, sen frillan och så korrar. Som sig bör….. Lyssnar på radio samtidigt som jag sitter här och bloggar, en låt rullar All that she wants med Ace of base, perfekt som reggaeton. Ska kolla på det oxå…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: