Att äga en nakenfis

Kl 06.15
🌑 -5°C

Att äga en Finn är det bästa man kan ha. Han är helt otrolig. Dom är mer som hundar än katter eller de är clowner. Dom är social, roliga, busiga, de följer dig i huset var du än går, de kommer när du ropar. Han snor grejer, pennor, papper, tandborstar, allt han orkar bära. Här om dagen rusade han iväg med min krämtub i munnen. Och innan jag hann få bort den så hade den 4 fina hål 🙂 Finn älskar att visa sin kärlek, att pussa, att spinna när du rör vid honom, han älskar att gosa och bli kelad med. Han vill vara ditt allt och älskar när han ÄR ditt allt. Var jag är, finns Finn. Fast nu har han upptäckt att det finn en till två bening som är rätt schysst, Danne. Så när Danne fikat på morgonen och går till soffan så sticker Finn som en raket, nu jäklar ska det mysas med husse. Då lägger han sig bredvid och Danne får rå om honom så länge de vilar. När vi är båda i soffan så sitter han med oss båda. På mig klättrar han upp och gosar och pussar. Med Danne ligger han bredvid och vill bli klappad. Man har otroligt mycket sällskap av en nakenfis. Som en skrev under någon bild jag la ut på facebook, ”Alla som är ensamma borde ha en Finn” och så är det, du är aldrig ensam, de tar plats, de kräver sin plats. Jag fick ju ta över Finn i höstas och vi har inte ångrat det en sekund. Danne är så super nöjd han med, han brukar inte bry sig så mycket om katterna, det är jag som tar hand om dom mestadels. men Finn ar blivit speciell även för honom. Han tar alla som kommer hit med storm. Åsa har skapat en lugn, trygg och självsäker katt. Han är så mysig, jag är så tacksam över att vi fick chansen att ha honom hos oss ❤

Morgon blogg med Finn. Uttrycket in your face rotar sig 😀 ❤

Det var plus grader hela dagen igår tror jag. I förrgår när jag hämtade Danne från jobbet så slaskade det ännu vid 22 tiden. Idag var det minus grader dock men det var ju tidigt på morgonen så det hinner dra upp på plussidan idag med. Det är takdropp och snön från taken rasar. Men på vårt garagetak brukar det ligga från till mars, Danne får ofta gå upp och skotta taket innan det börjar rasa. Men det verkar inte vara problemet i år.

I söndags fick vi momsen gjord, det gick rätt fort i denna gång. Årsbokslutet är gjort och jag kan börja på nytt år. Nu ska pappren in till Camilla bara.

Savannah och Emil har ju corona, Emil mådde bättre igår, Savannah var fortfarande rätt sjuk. Men hon börjar piggna till för hon tycker det är så trååååkigt att bara ligga hemma. Hon har bett mig föra grejer till henne idag så hon har nått att göra. Så det går åt rätt håll. Jag bad henne gå ut och andas lite frisk luft så hon börjar må bättre.

Rasmus kände sig oxå sjuk, jätte ont i huvudet och trött. Han bad mig komma med huvudvärkstabletter igår kväll. Han har varit hemma från jobbet i natt. Så hoppas han mår bättre nu. Ska messa senare åt honom, vill inte göra det nu ifall han sover. Han har aviseringar på så det ploppar till när han får mess.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Jan 25, 2022 @ 09:13:24

  Men åhhhh vad snällt sagt ❤ tack för det. Jodå Finn kräver sitt 🤣 mycket mer än Tok Olle men Olle kan han oxå. Jag ler varje morgon när jag tänker på er 2. Sicken tur vi började prata om det och vilken tur vi provade.
  Kram 😳

  Svara

  • Anna
   Jan 26, 2022 @ 09:20:54

   Han är en krävande katta, han tar sin plats, han är en självsäker katt. Men så otroligt fin, så mysig, vi har våra rutiner han och jag. På morgonen tar vi kaffet och han står färdigt och väntar vi datorrumsdörren. Sen startar morgonmys, kaffe och aftonbladet. När jag börjar blogga blir det ju lite obekväm när handen inte är still så han brukar ge upp och dra efter en stund. Sen när han hör att Danne stiger upp och hostar då vet han att snart får jag mysa med nästa två bening. På kvällen väntar han att jag tar mitt isvatten, då ska han ju ha sin isbit, han sitter och glor på ismaskinen som om han tänker om jag glor tillräckligt hårt så ploppar en ut. Sen knaprar han på sina små isbitar och sen kommer han till mig i soffan för mysa, bli klappad, busa, gosa. Jagar Roffe och Bamse mellan varven, lite mat, toa och så mera gos ❤
   Du har verkligen gjort ett super jobb med honom, katter kan ju vara såååå egensinninga. Men även om Finn vet att kräva så verkar han veta hur mycket oxå. Du har fostrat honom med kärlek och en lugn och bestämd hand tror jag till en underbar katt.

   Ja vilken jäkla tur att vi testade, tänk jag hade kunnat gå miste om denna underbara varelse annars. Han har verkligen tagit sig in i våra hjärtan denna lilla nudist eller lilla och lilla, de är ju rätt stora faktiskt ❤
   Det är jag som ska tacka Åsa för att vi fick förtroendet att äga din Finn ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: