Corona

Kl 07.00
💨 0°C

Fasiken vad det blåst i natt! Det dundrar ju i vår skorsten så det inte klokt när det blåser. Jag har sovit oroligt hela natten, vaknat flera gånger om det då är pga skorstenen eller vad vet jag inte.

Savannah har ju varit hos Emil sen torsdag. Nu ringde hon igår, de är förkylda båda två, Emil visade positivt för corona men inte Savannah än. Men nog har hon det, det är ju helt klart. Så jag var och förde lite gottisar till dom, halstabletter, dricka, chokladpudding, jordgubbar och lite sånt. På Savannah funkar inte vanlig Alvedon hon behöver Ipren så jag tog med mig en karta utav det oxå. De blir ju hemma nu båda två så då stannar Savannah där tills de är friska. Förhoppningsvis blir det inte allvarligare än så här.

Körde mitt Strong pass igår, Low varianten och en av de deltagare som inte varit med på länge, tror inte hon kört söndags passet alls sa att det är länge sen jag blivit så här svettig, vad skönt att svettas. Efter det städade jag lokalen så den är clean till denna veckas pass.

Var barnvakt och den finaste Alician i hela världen en sväng igår, Dennis var och tränade, var på en snabb prommis med Roffe och sa hej till mamma. Hon är ju isolerad på rummet nu, de har fått en med corona på hennes avdelning.

Ja ja dags för facebook uppdatering, frillan och en korre, Rasmus är på väg vi ska fortsätta ringa tele2!!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: