Börjat skriva

Kl 06.45
🌑 +2°C

De har varit varmt nu, ialf inga större kallgrader den sista veckan, det började väl under förra veckan med att bli varmare. Och enligt klart.se så ska det fortsätta ända in i februari. Det kallaste enligt dom var -14. Men det är klart då blir det en lång prognos och de kan ju svänga som attan. Men de närmaste dagarna är det plus grader! Vi har inte så mycket snö heller, det har ju varit så kallt och då snöar det inte. Men nu går vi in i februari, då brukar vi ha snöstormar så på en dag kan det ju komma hur mycket som helst. Men som det är nu så skulle det här vara borta på en vecka bara det blir varmt.

Började igår med att skriva mina Gold korrar, skönt att var igång med dom! Idag ska jag dansa igenom kids korrarna och se hur mycket jag har kvar att öva. Har inte dansat dem tidigare. Men tuuuur att det nu inte tar flera dagar att sätta en korre, efter några dagar har jag sattit nästan alla, en korre tar numer knappa halvtimmen. Vet ni hur skönt det är! Idag gäller Strong Nation (L) jag kör på den lägsta nivån, samma intensitet och fart men lättare rörelser. Den är faktiskt rolig, man känner inte att man halvdör. Efter det blir det att städa lokalen.

Savannah sover hos Emil, de ringde igår, de är sjuka! Covid test är tagna men ingen av dom har covid… vad det visar nu iallafall. Måste ringa sen och kolla hur det är med dom. De kommer till oss imorgon och sover fram till torsdag. Får ladda upp med tester, panodil, nässprayer osv. Pratade med Savannah igår på dagen, då sov Emil, han var värre än henne vad jag fattade. Hoppas de blir bättre snabbt, inget kul att vara sjuk.

Igår fick jag äntligen ner julgranen 😀 japp den har stått kvar visserligen släkt i sitt hörn men jag har inte haft tid att ta bort den. Men igår åkte den ner. Det tar ju inte så länge men det är så jävla tråkigt! Städade Ellens bur bytte runt den oxå. Joxade med tvätt och skrev som sagt korrar. Annars blev det inte så mycket annat igår. Ja vi var och käkade med Bejan, Annika och Thomas. Rasmus kom oxå med. Mammas pojke han är så fin ❤ Han sliter med sitt jobb, tar verkligen sitt ansvar fast att han inte gillar det, jobbet är väl ok säger han men det är tiderna, han inskolar vikarier osv. Nu ska ha få ett nytt distrikt som blir lite lättare än att kuta järnet i hyreshusen, han ska köra området upp till Sangis. Då är det ju villor. Ja ja nu facebook, frillan, skriva lite till och sen gå igenom dagens program.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: