Att vakna tidigt

Kl 04.45
🌑 -3°C

Vakna och vakna, jag hade klockan på ringning 🙂 Halv 5 steg jag upp. Jag vill hinna läsa Aftonbladet ifred, sitta och dricka mitt kaffe i lugn och ro, fixa håret och om tid finns läsa Happisbladet innan jobbet kl 07. Det är så fridfullt på morgonen, tyst och stilla.

Ibland känns det som att jag måste hinna göra den här stunden för att det kommer snart inte att gå, snart har vi ingen lugn stund, snart är det mysiga varma över. Jag vet inte varför jag har den känslan. Kanske är det för att kriget kan stå vid dörren när som helst, ryssarna hotar…… jag menar titta hur det gått i Syrien även om läget där inte alls var/är det samma som detta men de var ett välfärdsland och se nu, finns det något kvar av landet? Eller är det för att corona visat att vi inte är så trygga som vi trodde vi var. Sen har jag ett katastroftänk, jag har ju börjat förbereda mig mig, jag har ju min låda, med lite bra att ha saker, jag har skaffat mig resväskor i hårdplast om man måste dra dem efter sig och så är de vattentäta. Jag ska ännu köpa stora förslutningsbara påsar att ha inne i väskorna. Jag tänker på varma kläder och skor, jag gör mig inte av med allt…. jag ångrar lite att jag slängde min gamla skoteroverall faktiskt. Nu ska jag rensa upp hyllor i förrådet där jag ska börja samla torrvaror, basvaror. Vatten i frysen, man ska inte fylla mer än till 3/4 av flaskan, den kan gå sönder annars. Vatten i dunkar kan stå i upp till 6 månader om det är mörkt och kallt. Men så klart måste man checka vattnet där oftare än så. Så det står på min agenda att göra inom kort.

Nå usch nu till något roligare än katastrof tänk. Jag är ledig i helgen, det ska bli skönt. Hoppas bara vädret är någorlunda bra, man blir på bättre humör när vädret är fint tycker jag. Jag ska plocka ner julgranen, allt annat är bort men julgranen står så fint i hörnet, visserligen släkt men men… den behöver komma ner i källaren. Sen lite städa.

Körde dubbla pass igår, först mitt eget Strong Nation, det är bara så roligt, timmen går så fort och det är ett super pass. Sen på det Body Combat. Allisa som tränar med mig skickade en fråga, ska du köra BC idag, jag svarade kör du så kör jag och det gjorde vi 🙂

I helg blir det Gold korrar, ska börja idag. Jag jobbar en som har väääääldigt svårt att komma upp på morgonen så jag brukar passa på att göra lite nytta medans jag tjatar och väntar. Ja ja nu ska jag vidare, in på faebook snabbt och sen fixa håret.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: