Fan vad skönt

Kl 06.15
🌑 -4°C

Fan vad skönt, jag har jobbat klart för denna helg! Jag var så himla trött under hela helgen, somnade sittande mellan varven när man satt oh väntade på att någon skulle stiga upp eller att maten skulle bli klar i något kök. Så det ska bli riktigt skönt med ledighet. Som tur är så har jag två lediga dagar nu. Går in i mina lite lättare veckor nu.

Idag skulle vi åkt till Kalix, Savannah har läkarbesök men jag ska ringa dit och begära telefon tid istället. Det var så jävla halt igår kväll att bilen gled runt på gatorna, sen blåser det som fan. Jag har liten och lätt bil så jag skulle säkert blåsa av vägen med den.

Blev klar med alla korrar till kidsen så nu är det bara att sätta in dom i plastfickor och i pärmen. Sen är det bara att börja träna in dem och sedan suga tag i Gold korrarna. Hoppas nu coronläget lägger sig lite. Många har varit sjuka här, många har vanlig influensa. Syrrorna har haft det, Pian blev som minst påverkad men då har hon tagit influens vaccinet. Annika var kanon sjuk i över en vecka och är ännu inte frisk. Men hon jobbar hemifrån så hon skulle börja jobba idag. Bejan blev ju oxå sjuk men det var över på ett par tre dagar för henne med. Jag är den enda som ännu inte blivit sjuk.

Jag ska gå förbi hos mamma idag. Jag har jobbat hela helgen så jag har inte hunnit förbi och de andra är ju sjuka. Man ska helst undvika besök där men jag ska ringa och fråga om jag kan komma, hon är ju så nyflyttad så kanske det går bra. Jag hör på henne att det gått nedåt nu. Det förväntade vi oss oxå i och med att hon flyttar. Men ska påtala urinvägsinfektion idag om jag tycker hon är virrig, det brukar hon bli när hon har urinvägsinfektion.

Tycker ni ska köpa NSD idag, gissa vilka som är med i den 🙂

Ang vinterbadandet ❤

Men hu först föra Savannah och ringa Kalix och sen gå igenom kvällens pass. Fullbokat imorgon och kö på listan. Folk är tillbaka 🙂

Be safe out there

önt jag har jobbat klart för denna helg! Ledig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: