Så seeeg

Kl 06.00
🌑 +2°C

Alltså vilken seg dag det var igår. Jag jobbade ju och alla på jobbet var sega, inte bara vi utan våra boenden oxå. Nå vi fick undan julen iallafall! Det är mörkt länge, det är trist och tråkigt, snöar det inte så är det snorkallt eller blåser. Våra är äldre nu och vädret spelar in till stor del märker man.

Fick korrarna till kids nästan klart, en kvar att renskriva och sen är det bara cooldown kvar att skriva ner. Det är min egen så den går fort. Jag och Rellu gjorde varsin jag hade ett parti jag inte kom på nått men där ska jag se vad Rellu hade, tror hon bara körde step touch där så jag snor nog det 🙂 Sen när det är klart då kör vi igång Gold korrarna. De ska vara klar senast nästa vecka! Ledig i helg så jag ska lägga in högväxeln.

Idag blir det Strong Nation, tar motionstimme och 30 min rast så hinner jag duscha. Ja ja nu måste jag in på facebook, sen fixa frillan, gå igenom dagens pass, slänga i mig nått och sen iväg på pass.

Polarna myser

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: