Herrekyyt

Kl 06.00
🌑 0°C

Alltså vad många är sjuka eller är folk lite covidrädda nu? Måste vi börja ta tillbaka zoom? Kanske under en liten tid kanske? Måste börja friska upp minnet med zoom. Tur att jag fotat alla mina kopplingar så jag vet hur det ska vara. Jag har precis gått igenom min kamera mapp och flyttat alla bilder ang hur vi kopplar, inställningar osv till en egen mapp så det ska vara lätt att hitta dom ifall man behöver. Det gäller att vara förberedd 🙂 Jag är inte själv så upplagd på zoom, men kommer vi dit så plockar jag fram datorn igen. Uiii huj fan kaffet hade blivit kallt!!

Börjar jobba idag och jobbar hela helgen…. är inte så taggad på det faktiskt om jag nu ska vara helt ärlig 🙂 men det är bara och spotta i nävarna och köra på. Var trött igår, somnade som en stock på soffan efter 15, Pian ringde efter 16 nånting och jag fattade ingenting, är det natt, morgon, dag, ska jag jobba, jag var het vimsig första minuten innan jag kopplade att det var eftermiddag 🙂

Det är bara två anmälda till kvällens pass…. får se hur jag gör då. Men det känns som att man inte vill ställa in heller, så jag tror jag kör bara de nu inte avbokar.

Messade lite med Nina, hon sitter ju med sin mamma som ligger inför det sista. Hon har varit sjuk i alzheimer länge och nu har hon kommit till slutet. Usch stackrarna, Pia hennes syrra är oxå där, hon åker hem idag. Det är nog inte lätt….

Det kom nu att man ska undvika besök på äldrebostäderna, inget förbud men så lite besök som möjligt. Det är ju lite trist, mamma är nyinflyttad, hon hann vara där 2 dagar så kom det. Men fullt förståeligt. Annika och Thomas åker upp och hämtar mammas vitrinskåp i helgen så det kan de föra till henne. Men sen får vi andra backa med besöken denna vecka. Finn gör sitt bästa för att komma och mysa med mig, jag har försökt håla honom på lite avstånd så jag får blogga…. det började med att han la sina framtassar på min arm, sen kom halva kroppen och han kommer kryper in närmare och närmare.

Ni får stå ut med mina bilder å Finn, men han är ju så underbar katta så man måste 🙂 Sen ni randen på ryggen? Det är hår han har fått lite mer hår nu när det är vinter ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: