Hjärtat!

Kl 07.00
🌑 0°C

Från minus 25 till 0 på två dagar, inte illa det. Men det är norrland. Vi kan gå från inte en snögnutta till full vinter på några timmar. Jag minns det år vi köpte nya snöslungan, vi hade fått den dagen innan, det fanns inte en snögnutta på marken. Sen på kvällen började det och på morgonen var det full vinter! Så kan det vara här uppe.

För första gången kan jag säga att jag fick ont i hjärtat, jag vet att det var det. Jag var med Dennis igår och hämtade en soffa som jag köpt. En lite en men bred och otymplig att bära. Jag fick som inget tag om den. Kom på efteråt att det hade varit bättre om jag gått först, då hade jag kunnat ta tyngden på kroppen och benen. Men nu hamnade jag på övre sidan och det var inte alls bra, då fick jag bära med armstyrkan enbart och med för korta armar så blev det inte bra alls. Jag kände att det stramade och till slut fick jag ingen luft. Och klart att det var på 3e våningen oxå. När vi äntligen fått ut soffhellvetet och upp på flaket och jag fick sätta mig ner så kom pulsen ner nästan på en gång och jag kunde komma ner i andning oxå. Tog nitro när jag kom hem och nu kände jag för första gången vd nitro ska göra! Vilken skillnad det blev så det var med all säkerhet hjärtat. Men då vet jag det. Inte så smart att bära kanske hur som helst. Vi har ju flyttat mamma oxå under helgen så det var mycket bära där.

Jag har ju inte mått så jätte bra eller kroppen har inte mått så jätte bra sista året. Jag kan ju inte riktigt andas, hjärtat och lungor är undersökta för ett år sen, allt såg då prima ut. Jag har gjort tester hit och dit, prover och allt möjligt men de hittar som inget. Jag tror att min crohns och hjärtat börjar säga sitt. Jag ska ju egentligen inte jobba skift som jag skrivit om tidigare men jag är ju inte mentalt inte en dagturs jobbare. Kanske jag måste börja tänka om. Men jag ska till läkare så då ska jag prata lite om det.

Soffan ska vara i Rasmus gamla rum, håller ju på att göra i ordning där. Nu ska det bara bytas lite gardiner, dom är fula som fan som hänger där. Sen kommer mammas köksmöbler dit, vill spara dom. Savannah ska just nu ha lite pysselhörna där, naglar och sina diamant tavlor som hon gör. Så det blir nog bra det.

Rummet är ju som lite förråd oxå. När zumba rummet flyttade ut och Rasmus flyttade ner så rensade jag det. Och när Rasmus sen flyttade ut rensade jag det en gång till och städade upp allt. Till sommaren ska lill förrådet rensas, Dannes rum, madre Mia hur där ser ut!!!!!!

Madre mia - Stickers WhatsApp

Garaget ska rensas, förrådet i garaget med, vi har alltså 40 par däck, fatta, jag ljuger inte, kan ju va bra att ha……


Pass igår kväll, toning passet. Det är så roligt. Men folk är sjuka och det är lite folk på passen. Hade 11 anmälda på måndag kväll men det blev bara 8 eller bara och bara , 8 är ju bra. Men vi burkar vara fullt pass. Ja ja nu ska jag kolla kids passet, hur mycket fattas, börja sätta ihop Zumba Gold, det lutar åt att jag får öppna Zoom men det är ju två månader kvar dit så får se….. Hoppas bara inte det blir värre med coronan så jag kan ha ungarna. Dom startar om en månad.

Min nya klocka kom igår, det var rask marscherat av XXL måste jag säga, beställde den på söndag kväll. Tog ju Polar Ignite 2, har ju haft 1n tidigare. 2a hade lite andra grejor som att du kan styra din musikspelare vad du nu har för någon, den visar vädret och sen hade den lite mer under träning som hur mycket kolhydrater du gjort av med, protein och fett. Sen verkar den visa den totala träningsveckan oxå. Det kan ju bli spännande att se.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: