Uppe med tuppen

Kl 04.45
🌑 -7°C

Eller tusan före den oxå skulle jag tro, klockan ringde 04.30 men jag steg upp kvart i 5. Graderna svänger ordentligt, igår minus 25 idag bara 7! Kände när jag låste igår för kvällen att det hade börjat blåsa, det yrde lite snö. Jag kutade ut i tofflor och satte i friccon i bilen. Fan tänkte jag bara det inte kommer mer för då får jag gå ut och skotta innan jag ska iväg. Börjar jobba 07 idag. Väl uppstigen så gjorde jag en brasa, djuren älskar att ligga framför i sina bäddar och mysa i värmen. Sen blanda ihop kaffe och bakom datorn, samma göra varje dag. Men jag älskar min stund på morgonen, därför kliver jag upp före fan oxå så jag ska hinna dricka mitt kaffe, läsa Aftonbladet och blogga i lugn och ro INNAN någon stiger upp och börjar prata med mig.

Efter jobbet var jag till mamma bara en snabbis, drack en kopp kaffe. Bejan och Pian var redan där, så kom jag Danne och Savannah ooooops!!! Vi råkade bli en drös. Vi fick åtsägelse av en av undersköterskorna, man ska inte vara så många. Oj nej det var inte meningen, det får vi tänka på till nästa gång och kolla av med varann.

Ställde in mitt pass igår, det var tillslut bara 2 bokade och jag kollade av med Johanna först och hon var trött efter jobbet så hon sa att hon stannar gärna hemma istället, Pia sa oxå att för henne går det bra att ställa in. Så så blev det, Men idag kör vi, Zumba Toning/ Body Toning, 11 bokade igår kväll så det passet blir av iallafall.

Kunde inte sova igår igen, låg vaken till efter 02… och klockan skulle ringa 04.30. det kändes redigt upplyftande att veta. Försökte synka min klocka mot mobben för att se hur jag sovit, den registrerar men touchen är ju sönder och det krävdes att jag skulle ok:a koden på klockan efter att jag fabriksinställt klockan och det gick ju inte. Så jag fick inte min data heller. Men det känns som om jag sovit bra trotts få timmar. Får se när min nya kommer, de har skickat den iallafall. Så kanske imorgon. Samma klocka som jag har nu är på intågande fast modellen nyare, Polar Ignite 2

Får se när de ringer om mina prover, jag har ju tagit en drös igen på fredag. Men det hade väl ringt vid det här laget om det varit något udda på dom. Men jag ska gå in och kola på 1177 där kan du ju ta fram en graf oxå så du ser hur dina prover ligger under en längre tid. Ja ja nu blir det facebook och så frillan, sen jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: